Garantie

Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en authenticiteit van Kamagra van Ajanta Pharma. Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Mocht u echter niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u gebruikmaken van onze garantieprocedure.

Tevredenheidsgarantie

Wanneer u niet tevreden bent over uw bestelling, verzoeken wij u de volgende stappen te volgen:

1.Bewaar alle producten: Houd de bestelde artikelen in hun originele verpakking.

2.Neem contact op binnen 3 dagen: Stuur ons binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail met de volgende informatie:

•Uw klacht

•Uw verzoek om retourzending

•Uw ordernummer

•Uw bankrekeningnummer en tenaamstelling

E-mail ons

Stuur uw e-mail naar info@global-pharmacy.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw verzoek en zorgen voor een passende oplossing.

Retourbeleid

Op dit moment is het retourneren van producten helaas niet mogelijk. Wij streven echter naar uw volledige tevredenheid en zullen ons best doen om eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen.

Klantenservice

Voor vragen of verdere ondersteuning kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om u te helpen en uw zorgen weg te nemen.

Kwaliteit en Authenticiteit

Wij garanderen dat alle Kamagra-producten die u bij ons bestelt, authentiek en van de hoogste kwaliteit zijn. Als geautoriseerde importeur van Ajanta Pharma bieden wij alleen originele Sildenafil-bevattende Kamagra aan.

Dank u voor uw vertrouwen in onze producten en diensten. Uw tevredenheid is onze prioriteit.