Ik heb mijn bestelling twee dagen geleden geplaatst, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. Wat moet ik doen?
Ook al proberen we bestellingen binnen 24 uur uit te voeren, het is niet altijd mogelijk. PostNL bezorgt je bestelling. Wij verliezen hier de controle over wanneer uw bestelling wordt opgehaald door PostNL. Neem contact met ons op als het langer dan 5 werkdagen duurt.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur op werkdagen wordt bij betaling via iDeal dezelfde dag verzonden en in 90% van de gevallen de volgende dag bezorgd.

België is waar ik woon; hoe betaal ik?
Woont u in het buitenland en kunt u niet betalen via iDeal, dan adviseren wij om voor ‘vooruit overmaken’ te kiezen. De relevante betalingsinformatie om het geld te verzenden, wordt vervolgens aan u verstrekt.

Wordt mijn bestelling incognito en zonder retouradres vervoerd?
Alle bestellingen worden incognito verzonden zonder identificatie van de afzender of marketing. De enige informatie op de doos of envelop is uw adres.

Hoe weet ik zeker dat ik het echte artikel koop?
Wij zijn een officiële Ajanta Pharma-retailer. Om de controle over de import van Kamagra-artikelen te behouden, halen we ze rechtstreeks vanuit de fabriek in India binnen.

Waarom heb je geen bijsluiter bij mijn bestelling gedaan?
De productinformatiebladen staan ​​op de website; we deden dit om de transportkosten te verlagen, zodat we bestellingen gratis konden blijven verzenden.

Wat voor afschrift krijg ik als ik met iDeal betaal op mijn bankafschrift?
Alleen “Love” wordt vermeld in uw verklaring. Het bedrijf dat de iDeal betalingen verwerkt is Love.

Betaal ik verzendkosten?

Ja, €1,20 per bestelling

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik overdag niet thuis ben?

Mogelijk kom je meer te weten over mogelijke verzendkosten bij het afrekenen.
Voor brievenbuspost hoeft u niet thuis te zijn; het komt via de brievenbus. Wanneer pakketten per aangetekende post naar u worden verzonden, kunt u deze met ontvangstbewijs ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor als u niet thuis bent.

Mijn bestelling is aangekomen, maar de verpakking is kapot. Wat moet ik doen?
Uw bestelling is mogelijk beschadigd. Laat het ons zo snel mogelijk weten als uw pakket is geopend. Als een tablet uit de verpakking is gehaald, is er geen probleem en kunt u deze alsnog innemen. Neem contact met ons op als er tabletten zijn gebroken, dan zoeken we samen met u naar een werkbare oplossing.

Het leek alsof het pakket was geopend toen ik mijn bestelling ontving. Wat nu?
Neem dan direct contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Ik heb mijn bestelling op zaterdag geplaatst, maar zondag is er niets aangekomen. waarom niet?
Alleen op werkdagen verwerkt PostNL post en pakketten. Wanneer je op vrijdag een bestelling plaatst, ontvang je deze vaak op zaterdag. Bestellingen die op zaterdag geplaatst zijn, ontvangt u op dinsdag.