Kamagra werking

Mannen met erectiestoornissen kunnen Kamagra gebruiken, dat wordt gemaakt door het Indiase bedrijf Ajanta Pharma. Het bevat hetzelfde actieve ingrediënt van sildenafilcitraat als Viagra, dat kan worden verkregen als een orale gel of pil. De actieve bestanddelen van Kamagra komen onmiddellijk in de bloedbaan terecht. Het duurt ongeveer 30 minuten om een ​​harde erectie te krijgen. PDE5-remmer is hoe Kamagra wordt gecategoriseerd. In het volgende hoofdstuk leest u uitgebreid wat dat inhoudt. Het enzym dat erecties minder krachtig maakt, wordt PDE5 genoemd. Het werkt door voldoende ontspanning van de spieren en aderen van de penis mogelijk te maken voor een adequate bloedstroom.

Door een reeks enzymen, bekend als PDE5, te remmen, verhoogt Kamagra de concentratie van vrij stikstofmonoxide in de bloedvaten. Dit veroorzaakt een grote bloedtoevoer naar de penis, wat resulteert in het vermogen om een ​​erectie te krijgen. De bijwerkingen van Kamagra zijn normale bijwerkingen; het geneesmiddel verandert de hormoonspiegels van een man niet.

Sildenafil, het actieve ingrediënt in Kamagra, begint te worden geabsorbeerd in de dunne darm van waaruit het snel in de bloedbaan kan komen en eiwitten kan binden. Na inname kan binnen 30 minuten een erectie worden bereikt. De lever breekt sildenafil af en scheidt het uit. De nieren filteren een kleine hoeveelheid van deze chemische stof, die vervolgens wordt uitgescheiden in de urine.

De typische duur van de effecten van Kamagra is 4 uur, hoewel dit niet noodzakelijk gelijk staat aan 4 uur erectietijd.

Twee uur nadat het begint te werken, bereikt Kamagra zijn maximale activiteit, gevolgd door een geleidelijke afname van de erectie. Wetenschappelijk onderzoek heeft de effectiviteit van Kamagra ondersteund. Meer dan 80% van de mannelijke sildenafilgebruikers meldde verbeterde erecties.

Onderzoekers hebben ook aangetoond dat het combineren van grapefruitsap met sildenafil de opname met 23% verhoogt. Het is waar dat de efficiëntie van Kamagra alleen kan worden gezien als tegelijkertijd seksuele stimulatie aanwezig is.

Dit betekent dat als je niet op een andere manier gestimuleerd wordt, je niet zomaar een erectie krijgt als je de pil neemt.